De man fan dyn libben. Een prachtige tragikomedie over Liefde en Wraak, zaterdagavond gespeeld door Jan Arendz, Marijke Geertsma en Anke Bijlsma in De Theaterkerk Nes. (58 foto’s)

anke jan en marijke in Nes 5 oktober 2019Na de Vijfdorpenwandelocht in Heerenveen, na het bezoek aan tuincentrum De Florahoek in Hardegarijp…, kwam gisteravond toch absoluut een fantastische climax met een bezoek aan die mooie Theaterkerk in Nes! Hier speelden Jan Arendz, Marijke Geertsma en Anke Bijlsma glanzende rollen in de tragikomedie De man fan dyn libben. Een prachtig stuk over Liefde en Wraak, geschreven door Arthur Japin n.a.v. zijn boek ‘De man van je leven’. Het gaat over een vrouw (Tilly/ Marijke) die ongeneeslijk ziek is. Om haar man (Marius/Jan) goed achter te laten…, zoekt ze een nieuwe liefde voor hem. Daarom plaatst ze een contactadvertentie waar een mooie, jongere vrouw (Iris/Anke) op afkomt. Je zou denken: Het kan allemaal niet mooier. Maar het blijkt dat de man en de jongere vrouw elkaar kennen en dan komt de vraag om de hoek: Wat voor spel wordt hier eigenlijk gespeeld en wie houdt wie voor de gek?!

P3370793Ik heb genoten van deze prachtige tragikomedie, mede door het fantastisch en boeiend  vertolken van de rollen door Jan, Marijke en Anke!

De man fan dyn libben… met een zeer verrassend slot! Vanmiddag nogmaals een try-out in De Theaterkerk. Vrijdagavond volgt de première in het Posthuis Theater in Heerenveen. Daarna volgen optredens in bijna alle dorpen en steden in Friesland. Op zaterdag 26 oktober te bewonderen in theatercentrum De Kruisweg Damwâld! Net stinne… d’r hinne!
Voor meer info: www.jmteaterwurk.nl
*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 58 foto’s te bewonderen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s