Vijfdorpentocht… wandeltocht in het mooie landschap rondom Heerenveen – Struinen in Tuincentrum De Florahoek aan de Slachtedyk in Hardegarijp! (43 foto’s)

P3370615Zaterdag ruim 28 kilometer gelopen in het mooie landschap rondom Heerenveen. Een prachtig en gevarieerd landschap, welk door de tijd van het jaar volledig tot leven komt in de vele kleuren geel, rood en bruin van de herfst. De start van deze Vijfdorpentocht was vanuit de kantine van VV Heerenveen. Het werd een prachtige wandeltocht…, ondanks toch wel enkele oneffenheden. Er werd gebruik gemaakt van een digitaal startbewijs… dit werkte zeer vertragend. (Voor verbetering vatbaar). Ook ontstond er nogal eens onduidelijkheid over de route. Waardoor we met een grote groep wandelaars…, toch ruim drie kilometer verkeerd zijn gelopen. Een flinke smet in het aangeven van de route, echter dit mocht de pret niet bederven… het was immers stralend mooi weer. Lopend langs museum Belvédère liepen we terug naar de kantine en vervolgens snel richting Damwâld.

Niet wetende dat ik om vier uur in Tuincentrum De Florahoek aan de Slachtedyk in Hardegarijp zou lopen! Vele malen ben ik dit tuincentrum gepasseerd, met de auto, op de fiets, lopend… echter nooit een kijkje genomen. Wat een prachtig Tuincentrum! Een uur lang heb ik mijn ogen uitgekeken…. echt heel mooi én ontzettend vriendelijke bediening. Moest de Seat ombouwen tot ‘transportauto…’, om de vele en grote planten thuis te krijgen!
(In de Florahoek heb ik geen foto’s gemaakt… die lag ergens onder een enorme pluimhortensia!)
*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 43 foto’s te bewonderen.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s