Kindcentrum Kollum viert vandaag een bijzonder feest, met het heien van de eerste paal en… 3 tijdscapsules die voor ruim 50 jaar de grond in gaan! (47 foto’s)

kidescentrum kollum eerste paal 10 oktober 2019-001Vandaag ging de eerste paal van Kindcentrum Kollum de grond in. In het schooljaar 2020-2021 worden de scholen cbs Koningin Julianaschool, obs Professor Casimirschool, de Peuteropvang en een BSO-groep van Tiko Kinderopvang onder één dak gehuisvest. Wethouder Jouke Douwe de Vries van de gemeente Noardeast-Fryslân assisteerde bij het heien van de eerste paal. Ongeveer 400 kinderen kwamen in één grote optocht, lopend en vooral veel lawaai makend naar de bouwlocatie gelegen aan de Tsjerk Hiddesstraat, compleet getooid met gele bouwhelmpjes. Naast het heien van de eerste paal, werden zogenaamde tijdscapsules de grond in geduwd, die misschien pas over een jaar of 50 weer boven de grond komen. Tijdcapsules gevuld door de kinderen met bijzonderheden van deze tijd. Raynaud Ritsma en Jelle B. waren ter plekke om iedereen te verwelkomen en om samen een lied te zingen.

*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 47 foto’s te bewonderen.
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Copieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s