Tussen Slik en Zand wandelaars genieten zondagmiddag – the day after – onder voorjaarsachtige omstandigheden van het mooie Ameland. (27 foto’s)

ameland zondag 20 oktober 2019
Zondag 20 oktober. The day after … de dag na die machtig mooie Tussen Slik en Zand wandeltocht. (Met ongeveer 1700 deelnemers.) Het was ongekend druk op het uitgestrekte strand van Ameland. Wandelaars die genoten van deze prachtige, bijna voorjaarsachtige dag. Velen kwamen nog even genieten en lekker uitwaaien op het strand. De terrassen van de strandtenten waren (bijna) tot en met de laatste stoel bezet. Ook ik heb vanmiddag nog ruim 15 kilometer gelopen. Alweer gelopen? Ja, ten eerste was het schitterend weer, ten tweede loopt het nog steeds heel erg lekker en ten derde is het goed voor lichaam en geest! In het centrum van Nes was het vanmiddag gezellig druk, ook hier volle terrasjes. Nes-Café maakte het daarnaast nog eens extra gezellig, hier speelde Daniël Metz leuke melodieën op zijn accordeon. Maar ook werd er bij Nes-Café royaal getrakteerd op een Bokbiertje en lekkere hapjes. Tegen de tijd dat de laatste boot richting Holwerd vertrok, begon de rust terug te keren in de straten van Nes.
*** Druk op onderstaande FOTOLINK om 27 foto’s te bewonderen.
 
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s