Kunstmaand Ameland op Zondag 3 november met o.a. een bezoek aan de Amelander Amateur Fotografen én de Amelander Amateur Kunstenaars. (76 foto’s)

P3390833-001.JPGBoven verwachting werd het vandaag een prachtige zondag op Ameland. Ideaal weer voor de kunstliefhebbers om er lekker op uit te trekken. Daarom was ik vanmorgen ook al vroeg op pad, om lopend een brief in Buren te posten. Heb gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt en een ommetje gemaakt langs twee locaties van de kunstroute van Kunstmaand Ameland. Allereerst naar Visvijver ’t Nijlân en genoten van de beelden. Daarna naar Klein Vaarwater. Dit zijn van die adresjes, waar je buiten de reguliere tijden, ook van de kunst kunt genieten. ’s Middag was het genieten van de Amelander Amateur Kunstenaars én de Amelander Amateur Fotografen, te vinden op drie verschillende locaties in Buren. Zij zijn niet meer weg te denken…, tijdens Ameland Kunstmaand. Bovendien wordt er druk verkocht! Alweer een aanrader om te deze adressen tijdens de Kunstmaand te bezoeken!

Druk op onderstaande fotolink om 76 foto’s te bekijken.
 
 

(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .