Kunstmaand Ameland op maandag 4 november: Genieten van Kunst in de duinen bij Kooiduinen/Kooiplaats, in de wandelgangen van het Gemeentehuis in Ballum, de Golfbaan en de Amelander Kaap in Hollum. (58 foto’s)

kunsrmaand ameland maandag 4 november 2019Na regen komt zonneschijn… is niet helemaal waar, maar het werd deze maandag wederom een prachtige dag om er op uit te trekken tijdens Kunstmaand Ameland. Allereerst richting Kooiduinen/Kooiplaats, om daar een heerlijke wandeling te maken door de duinen en ondertussen te genieten van het project van Leonieke, Marcel, Roel en Paul. Heerlijk in de buitenlucht vertoeven, om daarna nog het restaurant ’t KoaikerHuus te bezoeken, met de verrassende kunst van Rob. Omdat op maandag de exposities met suppoosten zijn gesloten…,  ga je dus openbare gelegenheden bezoeken, die altijd toegankelijk zijn. Zoals het Gemeentehuis in Ballum, waar in de bekende wandelgangen verrassend mooi werk hangt. Of je gaat naar Hollum, naar de Golfbaan. Ook hier erg mooie kunst in een mooie omgeving. De Amelander Kaap is ook zo’n typische plek voor een bezoek op de maandag. Wie het werk van Amelander Jan Epping zoekt…, zijn werk hangt in de wandelgang van de Amelander Kaap. Dan had ik vanmiddag nog één adresje te bezoeken: Beachclub The Sunset. Naast de kunst is hier het uitzicht op buureiland Terschelling altijd fascinerend.

Druk op onderstaande fotolink om 58 foto’s te bekijken.

(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s