Kunstmaand Ameland dinsdag 5 november met alweer veel mooie kunst. Echter ook lopend genieten van het mooie eiland, door bos en vallei én langs het altijd mooie strand, met zeehondje! (40 foto’s)

ameland kunstmaand dinsdag 5 november 2019
Kunstmaand Ameland dinsdag 5 november. Een beetje een grijze dag en daarom vandaag maar nauwelijks de zon gezien, echter de temperaturen waren wederom uitstekend te noemen. Vanmorgen allereerst nog een kijkje genomen in Klein Vaarwater. Daarna naar mijn vriendelijke buren van camping De Kiekduun, naar visrestaurant Stranders. Twee bijzonder mooie adressen om te bezoeken. Vervolgens lopend door het bos en de vallei naar Bureblinkert, met een gigantisch mooi uitzicht! Uiteindelijk langs het bijna verlaten strand naar de strandovergang bij Nes. Ik zag op enige afstand nog een zeehondje liggen… mijn gedachten waren… dat het er niet echt goed mee ging. Het is de Natuur! In Ameland State liepen veel bezoekers van de Kunstmaand rond. Idem dito in het Natuurcentrum…, waar het even zoeken was naar de Blauwe Zaal! Tot slot nog een kort bezoekje gebracht aan Galerie November. Hiermee heb ik eigenlijk alle kunst bekeken. Misschien nog één adresje in Ballum te gaan.
Druk op onderstaande fotolink om 40 foto’s te bekijken.

(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s