Kunstmaand Ameland – Met wederom een spetterend optreden van Pop en Gospelkoor InSpirit samen met het Amelander Shantykoor in het Kerkje op het Kerkplein in Nes. (27 foto’s)

ameland inspirrit 6 november 2019Woensdag 6 november 2019. Ondertussen heb ik alle kunst tijdens Kunstmaand Ameland bewonderd. Daarom heb ik gistermiddag de wandelschoenen aangetrokken en een ini-mini klein Rondje Ameland, langs het immer mooie Wad gelopen, iets van een kilometer of vijftien. Ondertussen af en toe toch nog eens een kunstadres aangedaan, maar de hoofdzaak was het genieten van het prachtige weer en natuurlijk de Natuur. Woensdag op de namiddag werd het volgens afspraak, gezellig koffiedrinken/borrelen en daarna een hapje eten in NesCafé met een groep suppoosten. (jaarlijkse traditie!) Gisteravond werd het opnieuw tijd voor een optreden van Pop en Gospelkoor InSpirit, samen met het Amelander Shantykoor in het Kerkje op het Kerkplein in Nes. Zoals bij elk optreden: Grote Klasse en een enorm enthousiasme. Ook dit is Kunstmaand Ameland … Muziek en Gezelligheid! Uiteraard na het concert nogmaals gezellig – ik maak er maar een werkwoord van – NesCafén op het gezellige, verwarmde terras!

Druk op onderstaande fotolink om 27 foto’s te bekijken.

(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk). 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s