Sinterklaas is met z’n Zwarte Pieten hartelijk ontvangen in Damwâld, door heel veel lieve kinderen en verschillende dansgroepen van Dansstudio Dokkum! (346 foto’s)

sinterklaas in damwâld 16 novemnber 2019-001Op zeer feestelijke wijze is vanmiddag in Damwâld, door heel veel kinderen en ouders,  Sinterklaas én heel veel echte Zwarte Pieten binnengehaald. Niks geen complicaties, gewoon een groot en onschuldig kinderfeest zoals het hoort. Zoals elk jaar…, was het ook dit jaar weer een binnenkomst met een speciaal verhaal. Damwâld is nou eenmaal niet bereikbaar per boot en dan komt er inderdaad een stuk creatief denken aan te pas. Maar keurig op tijd kwam het bonte gezelschap met een shovel aan, op het pleintje voor het gemeentehuis. Hier werd volop gezongen en gedanst door een zeer bijzondere dansgroep… – Dansstudio Dokkum. Zij gaven ook een prachtig optreden in het Winkelcentrum van Damwâld en in de grote zaal van Uitgaanscentrum de Kruisweg. Uiteraard mocht de burgemeester niet ontbreken. Hij heette Sinterklaas en de Pieten hartelijk welkom in Damwâld. Nu is het maar weer afwachten of er morgenvroeg iets in de schoen is gestopt! Blijft altijd weer spannend.
 
Druk op onderstaande fotolink om 346 foto’s te bekijken.
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk).
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s