Wat ik zoal vandaag heb gedaan: Mijn Stem uitbrengen in de Fotowedstrijd met Annegreet! Een briljanten huwelijkspaar in Nij Tjaerda Damwâld fotograferen. Lopend naar Dokkum om Van Gils… etc., etc. (10 foto’s)

Wat ben je aan het doen, Nanne? Dit is ’s morgens de vraag die facebook me stelt … wat ik aan het doen ben. Natuurlijk na het opstaan, de bekende rituelen. Omdat ik alleen ben, geniet ik van een snel ontbijt (Ik hoef immers op niemand te wachten…). Gelijktijdig stroop ik de digitale media af, op zoek naar nieuws. Helaas maar al te vaak slecht nieuws! Tevens zet ik dan handmatig mijn eerst bakkie koffie – de lekkerste van de gehele dag!
P3210501
Omdat Annegreet – 11-jarige dochter van schoondochter Dienie – meedoet aan een heuse fotowedstrijd, waar ze een echte Fotoshoot mee kan winnen, kijk ik elke morgen hoe Annegreet het doet. Erg leuk en spannend! (Voor degene die een stem wil uitbrengen: Ga naar: http://www.modelvote.nl ,vervolgens naar de categorie Kids 7-12 jaar, selecteer het rondje onder de foto van Annegreet, om ten slotte op stemmen te drukken!)
P3410224P3410233P3410243
Wat ik verder zoal doe. Stofzuigen, met de hand afwassen – een enkele keer laat ik de afwasmachine draaien – maar wederom, omdat ik alleen ben… heb ik weinig afwas en bovendien, vind ik het geen onaardig werk: Het ruimt altijd zo mooi en schoon op! Tussendoor nog eens tijd voor een tweede bakkie. Dan op fotoklus naar Nij Tjaerda. Het echtpaar Feenstra-van Hijum was 65 jaar getrouwd en gebruikelijk komt dan de burgemeester langs om de felicitaties over te brengen. Direct daarna naar het Winkelcentrum en rustig thuis genieten van de lunch.
P3410246
Daarna de schoenen aangetrokken en weer eens naar Dokkum gelopen en natuurlijk ook weer lopend terug. Moest voor mijn gevoel ook even een bezoek brengen aan de oude begraafplaats brengen aan het Damâldsterreedsje in Dokkum – Zo mooi! Daarna even iets van Van Gils halen bij een winkel, die ik weer eens niet kon vinden (grijns) … was echt in de aanbieding… van 39,99 voor maar liefst 15,00 euro!
P3410247P3410250P3410253
Keurig op tijd was ik weer terug in Damwâld, om ook nog even langs de Apotheek te lopen. Al sinds kind heb ik bij bepaalde weertypes last van ‘witte vingers’, beslist geen wintervingers! (Dit kan ook in april, mei of juni zijn!) Nu dan op advies, toch maar eens een middeltje proberen… iets van dokter A. Vogel. Ben benieuwd of het werkt… het zou echt een uitkomst zijn! Nu eerst zuurkool met worst eten… heerlijk!
P3410256P3410257P3410259
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s