Een mistige 20 november, de geboortedag van m’n heit. Hij zou vandaag 100 jaar geworden zijn! Het leven gaat gewoon door… Nanne Lukas eet gezellig bij me, etc. (5 foto’s)

386893_321894357826012_1622938320_nHet is vandaag de geboortedag van wijlen m’n heit Oeds! Bij leven zou hij maar liefst 100 jaar geworden zijn. Zou… want m’n heit is rond de 35 jaar geleden overleden. Wijlen mijn Willy heeft haar schoonvader nooit gekend…, ik leerde haar kennen tijdens z’n zware laatste dagen en kende Willy 2 dagen toen heit kwam te overlijden. De bovenste foto van de vuurtoren in Hollum Ameland, heb ik gemaakt op een ijzig koude avond, een winterse 20ste november in 2011. Het was tijdens de Kunstmaand dat ik ’s avonds laat naar Ameland-west ben gereden. Jemig wat was het koud. Maar ik wilde perse de stralen van de vuurtoren op een juiste wijze in de foto vangen! (Ben nog steeds zeer tevreden met het resultaat.)

P3410260P3410262P3410263Vandaag 20 november 2019 was het behoorlijk mistig. Het zonnetje probeerde uit alle macht door te breken, echter dit is hier niet gelukt, althans niet in Damwâld. Toch gaf het een prachtig effect op mijn weg naar de stoel van Sinterklaas, die overigens niet aanwezig was. Vanmiddag heb ik mijn vriend Nanne Lukas uit school gehaald en hebben we heerlijk en gezellig gegeten. Meneer is een prima eter en daarom is het altijd leuk dat ie bij me is. We hadden nog plannen om het bos in te gaan… echter de mist bleef hangen en daarom bleef het grauw en grijs. Wat is er dan mooier om in alle rust met de kleurige blokken in de vensterbank te spelen, in opperste concentratie.

P3410268

Dit gaf mij mooi de gelegenheid om vanmiddag alweer een stem op de foto van ANNEGREET uit te brengen. (De zus van NANNE LUKAS!).
Mensen vragen me al… geef even een reminder, zelfs vanuit Duitsland komt deze vraag!
Bij deze:
ANNEGREET – 11-jarige dochter van schoondochter Dienie – doet mee aan een heuse fotowedstrijd, waar ze een echte Fotoshoot kan winnen. Allemaal erg leuk en spannend én te volgen!
(Voor degene die een stem wil uitbrengen:
Ga naar: http://www.modelvote.nl ,vervolgens naar de categorie Kids 7-12 jaar, selecteer het rondje onder de foto van ANNEGREET , om ten slotte op stemmen te drukken!
Om de 24 uur mag en kan er gestemd worden.)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s