Fietstochtje van 45 kilometer om iets te bezorgen in Dokkum, via Kollum en Veenklooster etc.! Enne tijdig terug zijn om mijn Stem uit te brengen op de Foto van ANNEGREET! (12 foto’s)

P3420248P3420249P3420250
Vannacht eindelijk weer eens heel slecht geslapen … zonder wietolie! Vandaar dat ik vanmorgen al vroeg uit de zogenaamde veren was. Dit overigens in grote tegenstelling met de vorige nacht, toen ik me maar liefst een half uur verslapen heb … toen wel met gebruik van wietolie! Zat daarom vanmorgen ook al vroeg aan de koffie bij mijn schoondochter – Zij van kapsalon Knapper. Ook dit kwam allemaal weer heel goed uit…, oud-wandelmaat Dijk was voor op straat druk doende om een kast in een aanhangwagentje te hijsen met behulp van jonge dame N A. Heb natuurlijk gelijk mijn hulp aangeboden. Echter, daarna moest er nog een rode bank van een zolderkamer komen … maar liefst 2 steile trappen naar beneden! Het is gelukt, samen sterk!
P3420251P3420254P3420252P3420255P3420259
Het voordeel van vroeg opstaan is ook het feit dat ik al tijdig zat te lunchen. Moest in Dokkum iets bezorgen… en omdat het ook nog eens prachtig weer was, heb ik uiteraard de fiets gepakt! Dit ging allemaal zo lekker, dat ik op de hoek bij de Posthoorn in Dokkum (komend vanuit de binnenstad) het historische besluit nam om niet rechtsaf te slaan (huiswaarts) , maar linksaf – oostwaarts! Het was immers nog erg vroeg! Uiteindelijk ben ik via de oude Steenfabriek in Oostrum, langs het jaagpad naar Dokkumer Nieuwe Zijlen gefietst. Prachtig, wat een machtig mooie omgeving!
P3420260P3420264P3420268
Koffie was er bij m’n oud-schoolmaat Auke en Teatske, om daarna via de Oosterboereweg naar Kollum te fietsen. Alweer prettig oponthoud… een praatje met wandelmaat Jan van de Pomp, had nog een aantal kilometers te lopen naar Kollumerpomp! Ditzelfde had ik, maar dan op de fiets naar Damwâld. Langs de begraafplaats Nijenhof Oudwoude heb ik de route naar Veenklooster genomen. Uiteindelijk ben ik via Kollumerzwaag en de Mieden, na 45 kilometer fietsen en op een paar spatjes na, vrolijk en wel thuisgekomen. Precies op tijd om mijn stem voor vandaag weer op ANNEGREET uit te kunnen brengen!
P3210501-002
Voor degene die ook een stem wil uitbrengen op ANNEGREET
(Dochtertje van schoondochter Dienie…!):
Ga naar: http://www.modelvote.nl , vervolgens naar de categorie Kids 7-12 jaar, selecteer het rondje onder de foto van ANNEGREET, om ten slotte op stemmen te drukken!
Om de 24 uur mag en kan er gestemd worden.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s