Nieuwjaarswandeltocht van Wsv. Wik Drachten kon vandaag rekenen op 838 enthousiaste wandelaars in De Harkema. (41 foto’s)

winterwandeltocht WIK in Harkema 4 januari 2020.jpg
Wandelsportvereniging Willen is Kunnen te Drachten nodigde ons uit om vandaag naar Harkema te komen. Dit hebben ze geweten. Maar liefst 838 deelnemers kwamen naar Clubhuis VV Harkema-Opeinde om de Nieuwjaarswandeltocht te lopen. De keuze uit de afstanden was reuze. Er waren maar liefst vijf verschillende routes uitgezet: 25, 20, 15, 10 en 5 kilometer! Voor elke wandelaar een afstand op maat gemaakt. Zelf heb ik de langste afstand gelopen. Een prachtige Nieuwjaarswandeltocht en af en toe had het iets van een Nieuwjaarsreceptie: Elkaar in het nieuwe jaar 2020 weer voor de eerste keer treffen en/of zien. De weersomstandigheden konden eigenlijk niet beter, gezien de tijd van het jaar. Af en toe vond ik het zelfs benauwd. De nazit werd ook erg gezellig. Kortom: Een fantastische wandeltocht in Harkema, met een mooie route.
*** Druk op onderstaande fotolink om 41 te bekijken.
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk.)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s