Ameland … Chalet Papilio op camping De Kiekduun kan en mag gehuurd worden! … Drakenbootrace op het Grootdiep en de Trottleheads op de Zijl in Dokkum (30 mei 2018). (115 foto’s)

P3490331P3490350P3490401P3490435P3490453P3490500
Het is weer volop genieten van dit weer in januari en merk gelijk dat er weer leven in me komt! We krijgen per dag steeds ietsje-pietsje meer daglicht. Kortom: We gaan richting het Voorjaar! Gisteren en vandaag heb ik veel dingen geregeld voor de komende tijd. Heb bijvoorbeeld naar foto’s uit het verleden gezocht en verstuurd via WeTransfer. Zo kwam ik onder meer bij de foto’s, gemaakt op zaterdagmiddag 30 juni 2018. Foto’s van de Drakenbootrace op het mooie Grootdiep in Dokkum. Dokkum, voor elk wat wils…, met op diezelfde middag de Trottleheads op de Zijl voor het oude Stadhuis….
 
(*** Onder dit bericht plaats ik voor de liefhebber nogmaals de Fotolink, eerder geplaatst op zaterdag 30 juni 2018, genieten van zomerse omstandigheden…!)
p3740151p3740152
Zomer… en dan denk je bijvoorbeeld aan Ameland. Binnenkort ga ik weer eens een dag op en neer naar dit mooie eiland, misschien blijf ik ook wel een nacht in mijn chalet Papilio. Bewust laat ik twee interieur-foto’s van mijn Papilio zien. ‘Pake’s húske op it Amelân’, zegt Nanne Lukas altijd. Waarom ik bewust de foto’s laat zien? Wat mij betreft mogen familie, vrienden of hele goeie kennissen van me… Papilio huren. (Niet slechts een weekend! Per week of veertien dagen, etc.) Huisdieren zijn niet welkom op de gezelligste camping van Ameland: Camping De Kiekduun. Interesse? Dan graag reageren via een persoonlijk bericht op facebook of een mailtje!
Overigens zijn de eerste reserveringen alweer binnen!
*** Druk op onderstaande fotolink om 115 foto’s van de Trottleheads én de Drakenbootrace in Dokkum te bekijken (30 juni 2018).
 

https://photos.app.goo.gl/GjzSjADbwoFuigd99

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s