FLAL laat tijdens de Vrijetijdsboulevard-Wandeltocht precies 926 wandelaars genieten van de prachtige omgeving rond het Drentse Roden. (80 foto’s)

P3470017.JPGVandaag wederom een prachtige wandeltocht gelopen in het Drentse Roden. De Vrijetijdsboulevard-Wandeltocht met een start en finish in de Indoor Skihal ‘Snow & Co’ aan de Gedempte Haven. Er gingen vandaag maar liefst 926 wandelaars van start. Een prachtige tocht rondom Roden, georganiseerd door Wandelsport Vereniging FLAL. Zelf heb ik vandaag 25 kilometer gelopen met Ben uit Zuidlaren, eveneens een Ameland-freak en bekend als suppoost tijdens Kunstmaand Ameland, dan meestal vergezeld met zijn Wies. Ook vandaag waren de weersomstandigheden buitengewoon goed!

*** Druk op onderstaande fotolink om 80 te bekijken.
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk.)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op FLAL laat tijdens de Vrijetijdsboulevard-Wandeltocht precies 926 wandelaars genieten van de prachtige omgeving rond het Drentse Roden. (80 foto’s)

  1. Ben ter Veer zegt:

    Hoi Nanne, leuk verslag van de Flal wandeling vanuit Roden. Ik vond het heel gezellig om je weer te zien en te spreken. De 25 km vlogen voorbij. Hartelijke groet en tot ziens, Ben
    PS ook de lieve groeten van Wies natuurlijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s