Brassband Ere Zij God Damwâld geeft samen met Weima & vd Werf een uitverkocht Nieuwjaarsconcert in Uitgaanscentrum De Kruisweg. (132 foto’s)

P3470146Moest ik mezelf drie jaar geleden nog een schop onder de kont geven om naar het Nieuwjaarsconcert van Brassband ‘Ere Zij God’ in Uitgaanscentrum De Kruisweg Damwâld te gaan…, die avond wist ik het zeker dat ik dit concert daarna niet mocht missen! Het stond al geruime tijd vet geschreven op de kalender: Concert EZG met Weima & vd Werf, zaterdag 11 januari. Lees nu dat ik in januari 2017, als de sodemieter nog snel het scheermesje gepakt heb en dat ik ook nog gekleed was… in een colbertjasje! (Oeps, dit keer gewoon als man in black…) Evenals voorgaande jaren, werd het ook dit keer een fantastische en gezellige muzikale avond. Genieten van de populaire Brassband Ere Zij God Damwâld, met Germ Huizenga als dirigent. Dit jaar opnieuw een volle bak. Weima & vd Werf verzorgde het gastoptreden en dit werd genieten van prachtige songs als duo, maar ook samen met Brassband ‘Ere Zij God’. Klaas Agricola blijkt naast het burgemeesterschap, ook een uitstekend (gast)dirigent te zijn. Na het concert, bleef het heel lang gezellig in De Kruisweg. Er was een nog een super gezellige after-party in de Foyer van De Kruisweg. Echt een feestje!

 
*** Druk op onderstaande fotolink om 132 te bekijken.
(Helaas krijg ik af en toe te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk.)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Brassband Ere Zij God Damwâld geeft samen met Weima & vd Werf een uitverkocht Nieuwjaarsconcert in Uitgaanscentrum De Kruisweg. (132 foto’s)

  1. Wypkje zegt:

    Ik heb er niet echt veel verstand van hoor maar het niet kunnen openen van de fotolink kan liggen aan de gebruikte browser . Dan zou men een andere browser kunnen proberen. Internet explorer, firefox en safari zijn al wat ouder. Microsoft edge en google chrome zijn nieuwer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s