Nieuwe Campus aan de Badhúswei in Damwâld staat bol van de Bouwactiviteiten – zowel buiten als binnen.  Nanneoedsz mocht alvast een kijkje nemen op de Bouwplaats! – Vanavond grote belangstelling tijdens info-avond over de Campus en omgeving. (44 foto’s)

P3480317Gewapend met een witte veiligheidshelm over mijn zwarte Fleecy muts liep ik over de bouwplaats van de Campus aan de Badhúswei in Damwâld. Bouwgroep Dijkstra Draisma is druk bezig om hier iets moois neer te zetten! Het gaat allemaal in een rap tempo! Duidelijk zichtbaar is dat er momenteel volgens planning volop gemetseld wordt. Maar ook in de catacomben wordt hard gewerkt en zijn de contouren van de diverse ruimtes duidelijk zichtbaar. Na de zomervakantie 2020 biedt Campus Damwâld ruimte aan 450 leerlingen van de OBS Dr. J. Botkeskoalle, CBS De Bron en CBS De Fontein. Daarnaast komt er een sporthal waar ruim 15 verenigingen hun sporten en hobby’s kunnen uitoefenen.

Voorafgaand aan de drukbezochte informatieavond over de Nieuwe Campus in De Kruisweg, nam ik vanmorgen 23 januari een kijkje bij bouwactiviteiten van dit mooie en grote complex. Al met al wordt het erg mooi…!
P3480333
P3480343P3480345P3480351P3480364P3480360P3480385.
 
*** Druk op onderstaande fotolink om 37 foto’s te bekijken.
(Af en toe krijg ik te horen dat de Fotolink niet geopend kan worden. Geen idee wat het probleem is! Tip: Kopieer in dat geval de Link naar de foto’s en plak deze boven in de adresbalk of locatiebalk.)
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s