Lauren (8 jaar) uit Broeksterwâld doneert haar prachtige lange blonde manen aan Stichting Haarwens! Kuier langs/door het mooie natuurgebied De Houtwiel… op zoek naar de Zeearend. (40 foto’s)

houtwiel en de vlecht van Lauren 6 februari 2020
Een niet alledaags moment – Een zeer bijzonder moment – op het eind van deze middag. De dappere goedlachse en vrolijke 8-jarige Lauren uit Broeksterwâld liet haar blonde lange haren kortwieken, bij Kapsalon Knapper aan de Hoofdweg in Damwâld. Een plechtig moment – en ze bleef maar lachen! De meer dan 30 centimeter lange vlecht wordt gedoneerd aan Stichting Haarwens. Voor Lauren was het klip en klaar: Haar haar wordt gebruikt om pruiken te maken voor kankerpatiënten. Oh ja… Lauren haar school was al lang op de hoogte gebracht en het schijnt dat ze nu meer op haar tweelingzus lijkt! Lauren het korte haar staat je echt heel goed!
Voor deze happening heb ik vanmiddag een prachtige wandeling gemaakt in de omgeving van het machtig mooie natuurgebied Het Houtwiel. Alweer genieten van zeer goede wandelomstandigheden. Stilletjes heb ik uitgekeken naar de Zeearend… echter (nog) niet gezien. Vanmiddag iets van 18 kilometer gelopen, maar vooral ook genoten! Op de terugweg toch nog even het waterpeil van de tulpen op het graf van Willy gecontroleerd. Ze staan d’r fantastisch bij en nog steeds met de voeten in het water. Echt voorjaar! Vanmorgen was, zoals bijna elke morgen een echte doe-morgen.
*** Druk op onderstaande fotolink om 40 foto’s te bekijken.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s