Venijnig koud was het vanmorgen, daar boven op die groene zeedijk bij Paesens-Moddergat. Storm en alweer heel veel water! (9 foto’s)

wad archief

Archieffoto van de bekende paaltjes bij Paesens. Zoals het er normaal op een rustige dag uitziet. Hoe anders was het vanmorgen tijdens stormachtige omstandigheden! Zie foto’s hieronder.

P3490932P3490934P3490935P3490936Venijnig koud vond ik het vanmorgen, daar boven op die groene zeedijk bij Paesens-Moddergat. Nagenoeg alleen stond ik te genieten van het hoge water achter de dijk. Op twee vogelaars na. Het was echt koud en het regende af en toe behoorlijk. Maar als je een beetje goed ‘ingepakt’ bent, heb je daar weinig last van. Dan is het alleen maar genieten van die prachtige elementen van moedertje Natuur! Het stormde nog behoorlijk, allemaal naweeën van Ciara. Het zicht over het Wad was gewoon slecht te noemen. Van de eilanden Ameland en Schiermonnikoog was heel weinig te zien. De bekende paaltjes van Paesens waren geheel verdwenen onder het hoge water. Heel af en toe zag je nog een topje van de verweerde paaltjes. Vandaag eens geen foto’s met veel spektakel. Gewoon een aantal foto’s van de situatie van vanmorgen rond een uur of 11 bij het Wad in Paesens-Moddergat. Aan de andere kant van de zeedijk – de landzijde – graasden honderden Brandganzen in een weiland. Nog geen half uur later zat ik heerlijk te lunchen en kreeg het eindelijk weer warm.

P3490937P3490940P3490941P3490942

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s