Corona-tijd is zeker een tijd om goed op elkaar te letten, zorg te hebben voor elkaar en de nodige creativiteit! Laten we met elkaar vooral zorgen om deze beroerde periode, gezond en wel door te komen! (6 foto’s)

P3750166P3750168P3750173

Het was gisteravond compleet duidelijk: Het kabinet heeft besloten om de corona-maatregelen tot en met 28 april te verlengen. Zeker nog een maand lang zal, begrijpelijkerwijs, het openbare leven stil blijven liggen. Kortom er is niks leuks meer te beleven en we zullen ons zelf moeten vermaken. Geen school voor de kinderen!!! Zelf kom ik redelijk de tijd door en mijn motto blijft dan ook: Anderhalve meter afstand bewaren! Altijd stond de deur bij mij open… nu draai ik hem echter op slot, nadat ik de deur uit ben geweest. Afschuwelijke periode en ik vrees dat het nog lang niet voorbij is…, helaas!
Misschien creëert deze verfoeide corona-periode ook meer rust…, althans zo ervaar ik het een heel klein beetje. In alle rust kan ik ’s morgens me houden aan mijn doe-schema en ’s middags eventueel buiten de deur doorbrengen. Vanmiddag ben ik dan ook kort naar Dokkum geweest, naar de Kaasboer op de weekmarkt. Daar hebben ze mijn kaas, die ik lekker vind! Vanmiddag eens niet lopend, maar op de fiets, zónder elektrische aandrijving! Het was voor mij tevens een mooie gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de IJs-fontein te brengen, op de Markt. Dit keer was ie echt ijs en ijskoud! Op de terugweg even heel kort contact met Nanne Lukas. Op afstand! Maar we gooien er ook een beetje de gein in! Humor is en blijft ook een goed medicijn in deze moeilijke periode.
Vanmorgen kreeg ik in het Winkelcentrum van Damwâld iets bijzonder leuks: Een Geluksbrenger! Bedankt Ingeltje, ik ben er erg blij mee. Het lijkt me nu tijd worden voor échte Asperge-soep! Corona-tijd … is ook een tijd om op elkaar te letten, zorg te hebben voor elkaar en de nodige creativiteit! Laten we met elkaar vooral zorgen om deze beroerde periode gezond en wel door te komen!
P3750180
P3750169P3750171
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s