Willy zou als ze nog geleefd zou hebben, wel zeggen: Typisch Nanne…, komt altijd met het verkeerde thuis…, moet altijd twee keer! (7 foto’s)

P3750213P3750218P3750220

Vanmorgen in alle vroegte heb ik de weekendboodschappen gehaald. Dit om alle drukte een beetje voor te zijn, in verband met de drukte in de supermarkten. Zelf ben ik uiterst op m’n hoede, maar ik merk hoeveel mensen er op een hoopje lopen in een supermarkt, met name op bepaalde afdelingen. Mijn Echte Groenteman laat heel consequent drie klanten in de zaak en nummer vier kan wachten. Prima georganiseerd! Dit mis ik echt bij de supermarkten. Afijn ik ben voor komend weekend voorzien. Vandaag een beetje gewerkt in de tuin. Het fleurige bloemenzaad is gezaaid en laat het nu maar mooi en warm weer worden. Toch moet ik iets bekennen, is ook wel weer grappig en het geeft een beetje weer hoe chaotisch ik soms kan zijn. Eerder deze week was ik in Tuincentrum de Florahoek, in Hardegarijp. Vanmiddag was ik er opnieuw! De echte bedoeling eerder deze week was… om aardbeienplantjes te kopen. Helemaal vergeten! Helemaal niet naar omgekeken! Met wilde bloemenzaad kwam ik thuis. Willy zou, als ze nog geleefd had,  wel zeggen: Typisch Nanne…, komt altijd met het verkeerde thuis. Afijn, nu heb ik mijn aardbeienplantjes en hoop er binnen korte tijd heerlijk van te smullen… Eigenlijk heb ik ook wel een kleine verontschuldiging… smile! Als ik bij de Florahoek in Hardegarijp rondloop, zie ik zoveel mooie dingen, krijg ik zoveel impulsen… eigenlijk word ik dan helemaal gek! Kan het niet meer overzien. Daarom kom ik dan ook niet thuis, met de dingen waarvoor ik kwam. Precies hetzelfde heb ik in andere grote winkels… Overigens kwam ik naast de aardbeien nog met andere planten thuis… laat het maar mooi weer worden!

P3750224P3750226P3750230P3750228

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Willy zou als ze nog geleefd zou hebben, wel zeggen: Typisch Nanne…, komt altijd met het verkeerde thuis…, moet altijd twee keer! (7 foto’s)

  1. Adrie van der Zijde zegt:

    He die Nanne, tjonge wat ontroerd mij dit bovenstaand stuk en hoop id. dat straks de aarbeien je heerlijk mogen smaken en dat je kunt genieten van de prachtige bloemen, Hartelijke Groet vanaf de Veluwe, Adrie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s