Friese Elfsteden Wandeltocht dag 1 van Leeuwarden naar Sleat werd in mei 2019(!) een zonnige en fantastische wandeldag…! (53 foto’s)

Tsja… het had zo een mooie dag kunnen worden – wordt het ook! – echter het had nog veel mooier kunnen zijn…, als we vandaag de eerste dag van de Friese Elfsteden Wandeltocht hadden mogen lopen. Van Leeuwarden naar Sleat, een afstand van 50 kilometer. Afgelast in verband met het corona-virus. Enne toch… was ik vanmorgen heel vroeg wakker. In gedachten stond ik om 07.00 uur klaar voor de start in de Elfstedenhal Leeuwarden… maar er was geen startschot!

Gelukkig heb ik nog de foto’s…dag-1-vd-11stedenwandeltocht-leeuwarden-sleat-28-mei-2019Mei 2019 maakte ik het volgende verslag.

Wat een fantastische eerste dag van de Friese Elfsteden Wandeltocht! Op dit moment ga ik niet teveel uitweiden over deze bijzondere eerste dag. Ja, het was genieten van Friesland op z’n mooist, samen met mijn wandelmaatjes Klaske en Liesbeth! Het wandelweer kon niet beter: Het was gewoon fantastisch wandelweer, met toch heel veel zon en geen regen! Dit tegen alle voorspellingen in! Voor de mensen die meeschrijven: Ik kwam in Sloten om 15.41 uur over de finish! Morgenvroeg lopen we van Sloten naar Workum. De Gaasterland-route! Een afstand van 44 kilometer. Opnieuw zijn de berichten redelijk goed te noemen. Straks heel vroeg in bed… om 04.00 uur op te staan!

*** Druk op onderstaande foto om 53 foto’s te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/5npr9PuQ4nx6p4vs5

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s