Friese Elfsteden Wandeltocht dag 4 (11 mei 2018!!!) van Franeker naar Dokkum: Wauw… wederom een fantastische wandeldag, door een mooi stuk Friesland! (213 foto’s)

p3390664-001

Op 11 Mei 2018 (!!!) maakte ik het volgende verslag van derde dag van de Friese Elfstedenwandeltocht, met een fantastische finish in Dokkum.

Toen ik vanmorgen al vroeg met Ina, Aafke en Hanny naar Franeker reed…, was de wereld één en al een prachtig sprookjes landschap. Een laag van verse nevel hing boven de weilanden. Het was gewoon betoverend mooi! Dit soort weertype is een beetje de tendens voor de vierde dag van de 11-Stedenwandeltocht. Die machtig mooie route van Franeker naar Dokkum. Een stad waar de wandelaars met open armen worden ontvangen. Met mij gaat het erg goed! Morgenvroeg alweer de start van de laatste wandeldag. Dit wordt absoluut een fantastische dag! We gaan opnieuw genieten van een prachtige route. Evenals vorig jaar lopen we zaterdagmorgen niet door Damwâld. Echter niet getreurd, via Sibrandahûs lopen we naar het altijd weer gezellige Rinsumageest! Ik weet bijna zeker: Het gaat morgen een mooie dag worden… met een Feestelijk Toetje in de Harmonie Leeuwarden. Pas dan kan je zeggen: Ik heb de 11-Stedentocht gelopen!

*** Druk op onderstaande foto om 213 foto’s te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/JuQUQeTRgufJMuMx2

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s