Rondje Lauwersmeer op de fiets tijdens een zeer drukke Hemelvaartsdag. Galerie Studio Hereford in Zoutkamp bezocht en genoten van een tongstrelende oester. Mijn Aardbeienoogst kan bijna beginnen. (5 foto’s)

P3760414P3760416P3760418Hemelvaartsdag 2020 … Een dag dat je gewoon thuis bent en niet zoals ik al zeventien jaar lang gewend was… om de Friese 11-Stedenwandeltocht te lopen. Dit is toch wel effe wennen. Trouwens de gehele week loop je nog te denken aan die zeer speciale wandeltocht door Friesland. Afijn, we richten nu onze wandelpijlen op 2021! Toch loop ik nog zeer regelmatig. Een beetje doelloos. Er is nog geen zogenaamde stip aan de horizon. Hemelvaartsdag werd een zeer warme zomerse dag en daarom zat ik rond een uur of tien op de fiets om alweer een Rondje Lauwersmeer te fietsen. Immers, je moet een doel hebben. Daarom nogmaals het Rondje op de fiets. Bij vorige Rondjes kwam ik vaak geen kop tegen…, hoe anders was dit gisteren! Het hek was van de corona-dam! Jemig, wat een drukte. Tuurlijk probeert iedereen zoveel mogelijk ruimte te bewaren, maar toch is dit niet altijd mogelijk op die soms erg smalle fietspaden. Het Lauwersmeer is en blijft prachtig én  altijd weer anders. Op Lauwersoog was er gewoon weer van alles te verkrijgen bij de Visrestaurants. Idem in Zoutkamp. Natuurlijk wel afstand bewaren en buiten nuttigen. Voor het eerst kwam ik gisteren weer eens in een leuke en zeer sympathieke galerie. Ook in Zoutkamp: Studio Hereford. Bijzonder leuk en een hartige ontvangst met een verse oester uit de omgeving en een heerlijke daarbij passende dressing! Tongstrelend!

P3760413Eerder deze week zag ik een moeder Wallaby, met een baby-jong in haar buidel. Dan kom ik zojuist uit m’n achtertuintje… waar de aardbeien aanstalten maken om dus echt aardbeien te worden. (Kan ’s morgens zo lekker zijn op m’n eerste broodje…!)

P3760421

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s