Friese Elfsteden Wandeltocht dag 5 (12 mei 2018!!!) van Dokkum naar De Harmonie in Leeuwarden: Mijn fel begeerde Elfstedentocht-kruisje is binnen! (334 foto’s)

p3390768Op zaterdag 12 Mei 2018 (!!!) maakte ik het volgende verslag van de Friese Elfstedenwandeltocht, met een fantastische finish in de Harmonie Leeuwarden.

De grote Elfstedentochtfamilie is vanmiddag naar huis gekeerd! Zoals het een beetje normaal is, wordt ook deze familie alleen maar groter en groter, warmer en warmer, gezelliger en gezelliger! Zou ik dan volgend jaar opnieuw door het mooie Fryslân moeten zwalken. Tegen dit wandelvirus lijken geen pilletjes bestand. Dokkum liet ons vanmorgen op haar eigen manier vertrekken. Voorafgaand door twee Fryske sjezen, een peloton zwaar bepakte militairen en een peloton van Justitie, mochten wij om exact 07.00 uur de stad verlaten. Via de Birdaarderstraatweg kwamen we in het gezellige Rinsumageest. De echte supporters uit Damwâld wisten Rinsumageest te vinden! Daarna zijn we via Aldtsjerk naar Oentsjerk en Gytsjerk gelopen. Het tempo zat er lekker in, misschien mede door de goede weersomstandigheden. Het Grote Feest brak uiteindelijk uit na het finishen in de Harmonie Leeuwarden.

*** Druk op onderstaande foto om 334 foto’s te bekijken.

https://photos.app.goo.gl/nSPpvjRvbG6g4sqn1

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s