Ameland donderdag 28 mei …Opnieuw Kreta-blauw en nog steeds genieten van de rust op dit mooie eiland! Vanaf morgen zal het waarschijnlijk drukker worden…! (8 foto’s)

P3760508P3760509P3760510Restaurant Neighbours Buren… is helemaal klaar en ingericht om komend weekend de eerste gasten te ontvangen. ‘We maken er een feestje van…!

Zon, zon en nog eens zon op Ameland. Het gaat allemaal maar door! Het is volop genieten van dit mooie eiland. Wat een enorme rust! Wat mij betreft mag dit altijd zo blijven duren. Geen groepen meer op het eiland, die de rust kunnen verstoren. Het is nog veel rustiger dan bijvoorbeeld in november. Natuurlijk is de branche die afhankelijke is met het toerisme hier absoluut niet blij mee. Zeer begrijpelijk! Zij maken zich juist op, om komend weekend de vele gasten weer te mogen en kunnen ontvangen. Restaurant Neighbours in Buren, gelegen pal naast camping De Kiekduun, is er bijvoorbeeld helemaal klaar voor. Zij staan te popelen om de eerste gasten te mogen ontvangen. Dit wordt een feestje! Het gonst over het eiland… ‘dit weekend gaat ze weer komen, boten vol toeristen’! De dag begon voor mij overigens in een echte doe-morgen, deels een doe-middag. Daarna nog een flinke wandeling gemaakt. Morgen is er een nieuwe dag, met nieuwe kansen en mogelijkheden.
P3760511P3760512P3760517P3760519P3760525
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s