Kamp Morra/Moria symbool voor de Alleenreizende Vluchtelingenkinderen in Griekenland. Een sein voor het nieuw te vormen kabinet en de leden van de Tweede Kamer om deze schrijnende misstanden op te pakken! (79 foto’s)

Een weiland vol met meer dan 4.222 poppen aan de rand van het dorpje Morra. Een zeer indrukwekkend schouwspel. Deze poppen staan symbool voor de alleenreizende vluchtelingenkinderen in Griekenland, zoals in Kamp Morio. De geplaatste poppen zijn gemaakt door gezinnen, scholen, dorpen, wijken, kerken, et., uit geheel Noord-Nederland. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de vluchtelingenkinderen in Griekenland en er op deze manier voor te zorgen dat de prioriteit om deze kinderen te helpen, bovenaan de agenda komt te staan van het nieuw te vormen kabinet en de Tweede Kamer. De poppen dragen kledingstukken die redelijk snel na vandaag alweer worden opgeruimd en verzameld, om naar de vluchtelingenkampen in Griekenland te sturen. Vanmiddag on precies 13.00 uur was er het officiële moment van Kamp Morra. Een indrukwekkend en emotioneel moment. Hier en daar werd een traan weggepinkt Grote hulde voor de initiatiefnemers: Wini Weidenaar, Elizabeth Pilat, Marian van Voorn en Sharon Postma.

*** Druk op onderstaande fotolink om 79 foto’s te bekijken, daarna drukken/scrollen op de eerste/tweede foto in het album en voilà een diashow start.

https://myalbum.com/album/CSYQRu5Vg5Tx

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie